Jubileumeditie LISA Nieuws

Donderdag 18 november 2021

Stichting LISA bestaat dit jaar 25 jaar! Daarom in deze uitgave van LISA Nieuws veel aandacht voor de ontwikkeling van de werkgelegenheid in deze periode. Welke sectoren groeiden en welke krompen? Hoe verschilde de ontwikkeling in stedelijke en niet-stedelijke gebieden? In een van de artikelen zoomen we in op de forse groei van het aantal zzp’ers in de afgelopen periode.  

De LISA-data zijn in de afgelopen 25 jaren voor veel gebruikers een vaste waarde geweest voor onderzoek en beleid. Toch is de beschikbaarheid van de gegevens niet vanzelfsprekend. Door nieuwe wetgeving zal de toekomst van LISA veranderen. Stichting LISA speelt hierop in om ook in de toekomst kwalitatief hoogwaardige data van vestigingen en werkgelegenheid te kunnen leveren.

Veel leesplezier!

DOWNLOAD LISA NIEUWS 38

Als u vragen of suggesties hebt of wilt reageren op één van de artikelen, neemt u dan gerust contact met ons op. Meer informatie over de LISA-cijfers, en wat deze voor u kunnen betekenen, vindt u op onze website www.lisa.nl. Of stel uw vraag via info@lisa.nl of het secretariaat (053-200 53 50).  Wij denken graag met u mee over uw onderzoeksvraagstukken.

ga snel naar
VOOR FEITEN EN CIJFERS OVER WERKGELEGENHEID