LISA lanceert App!

Dinsdag 27 mei 2014

Vanaf dit moment is de LISA App beschikbaar. In deze App kunt u als gebruiker zonder kosten kennis nemen van de belangrijkste werkgelegenheidsontwikkelingen op het niveau van provincies, regio’s en gemeenten. De mobiele applicatie is nu beschikbaar voor iOS/Apple en zeer binnenkort voor Google Play/Android.

 De applicatie biedt de meest actuele werkgelegenheidscijfers inclusief ontwikkeling t.o.v. het voorgaande jaar. U kunt het gewenste geografisch gebied selecteren uit een lijst of via een interactieve kaart. De resultaten worden in de vorm van een tabel of grafiek voor zes hoofdbranches weergegeven. Gebruikers van de app, zoals beleidsmedewerkers EZ, onderzoekers en bedrijvencontactfunctionarissen, hebben op deze manier altijd toegang tot de belangrijkste werkgelegenheidsindicatoren. Tevens worden zij automatisch op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws. LISA wil op deze manier werkgelegenheidscijfers nog toegankelijker maken en het gebruik van deze unieke data verder stimuleren.

 

Screenshot LISA AppScreenshot LISA App

 De applicatie is vanaf nu te downloaden via de App Store (https://itunes.apple.com/nl/app/lisa/id860491084?mt=8) en binnenkort via Google Play.

 

ga snel naar
VOOR FEITEN EN CIJFERS OVER WERKGELEGENHEID